Events

Skytteforeningen Pilen af 1927 tilbyder eventskydning for dem der ønsker en særlig oplevelse.

Er jeres arbejdsdag fyldt med deadlines, møder og skrivebordsroderi? Så er det på tide at træde ud af kontoret og ind i vores skytteforening! Vi tilbyder den perfekte løsning til jeres næste firmaevent, polterabend eller teambuilding-aktivitet.

Hos os er det ikke bare skydning - det er en oplevelse!

Vores instruktører står klar til at guide jer gennem uanset om I er nye til skydning eller er garvede skarpskytter, så har vi noget for jer.

Med en varighed af 2 timer hvoraf de 30 minutter er afsat til våben- og sikkerhedsinstruks er der rig mulighed for et hyggeligt arrangement. Det vil foregå i sikre omgivelser, således at I kan nyde skydningen uden bekymringer. Og når det er slut, kan I slappe af med forfriskninger. Der vil være kaffe inkluderet samt mulighed for tilkøb af sodavand og snacks.

Så skift tastaturet ud med en pistol og lad os sammen skabe uforglemmelige minder for jer.

Da det kommer til at foregå udendørs, er det anbefalet at have noget praktisk tøj med hensyn til vejret. Det kan godt gå hen og blive lidt køligt, da det er et stillestående arrangement.

Ved interesse bedes ønsket dato og tidsinterval (2 timer) oplyses for nærmere booking. Derudover skal navn og adresse oplyses på de pågældende personer.

Kontakt via e-mail på event@pilen-1927.dk for yderligere information.

Type: Pistol skydning

Varighed: minimum 2 timer

Pris: 550,- per person ved minimum 6 personer

Lokation: Københavns Skyttecenter, Selinevej 5, 2300 København S